INFO

Festivalen går av stapeln lördagen den 1 september 2018. I Möljenkanalen sjösätter vi Drakbåtssprinten och vi vill gärna se ditt företag, kompisgäng etc fylla båten med glada paddlare. 

På kvällen firar vi vinnarna, blöta tröjor, bästa paddlaren och allt annat som ska firas. Det blir mat och dryck, mingel och underhållning. Det blir garanterat en upplevelse att minnas.

Hur går drakbåtssprinten till?

Ni fyller en båt med ett åttamannalag, en besättning av fyra kvinnor och fyra män (max två reserver). Vi kör i  turneringsform med 12 fyra-lagsgrupper, där alla möter alla. Grupp 1:an går vidare till 16-delsfinal etc samt de 4 bästa tvåorna. Det blir minst 3 heat per lag.

Självklart blir det medaljer och priser

Var och när?

Möljen den 1 september 2018

Vad kostar det?

Paketpriset för eventet är 10 000 kr (exkl. moms) och då ingår drakbåtssprinten (8 deltagare + 2 reserver), lagfoto, medaljer och 10 st biljetter till festen med mat och dryck, mingel och underhållning.

Anmäl ditt lag idag!

Håll utkik efter uppdateringar om Glada Hudiks Vattenfestival från och med nu – Nyheter, information, snackisar och rykten kommer!

 

Nu ser vi fram emot Glada Hudik Vattenfestival i september 2018 – en upplevelse med dig och ditt företag och en perfekt kickoff inför hösten!

Vi ses!

Erik, Peter, Pär