fbpx

INFO

Festivalen går av stapeln lördagen den 31 augusti 2019. I Möljenkanalen sjösätter vi Drakbåtssprinten och vi vill gärna se ditt företag, kompisgäng etc fylla båten med glada paddlare. 

På kvällen firar vi vinnarna, blöta tröjor, bästa paddlaren och allt annat som ska firas. Det blir mat och dryck, mingel och underhållning. Det blir garanterat en upplevelse att minnas.

Hur går drakbåtssprinten till?

Ni fyller en båt med ett åttamannalag, en besättning av fyra kvinnor och fyra män (max två reserver). Vi kör i  turneringsform med 12 fyra-lagsgrupper, där alla möter alla. Grupp 1:an går vidare till 16-delsfinal etc samt de 4 bästa tvåorna. Det blir minst 3 heat per lag.

Självklart blir det medaljer och priser

Var och när?

Möljen den 31 augusti 2019

Vad kostar det och vad ingår?

Paketpriset för eventet är 10 000 kr (exkl. moms)

Detta ingår:
– Drakbåtssprinten (8 deltagare + 2 reserver)
– Lunch för alla deltagare som kommer att serveras på Hogges Krog.
– En enklare mingeltallrik med snittar samt välkomstdrink kommer att avnjutas i och med prisutdelningen och sen blir det naturligtvis en riktigt bra fest. Så ej någon sittande middag.
– Självklart blir det medaljer och lagfoto! 

*Detta förutsätter att lagen själva äter efter drakbåtssprinten för att sedan ansluta till festen.

 

Anmäl ditt lag idag!

Håll utkik efter uppdateringar om Glada Hudiks Vattenfestival från och med nu – Nyheter, information, snackisar och rykten kommer!

 

Nu ser vi fram emot Glada Hudik Vattenfestival i slutet av augusti 2019 – en upplevelse med dig och ditt företag och en perfekt kickoff inför hösten!

Vi ses!

Erik, Peter, Pär